Η Μυθολογία είναι ο προθάλαμος της Ιστορίας
Τό εὐφημεῖν ἀεί εἰς ἀγαθόν ἄγει.


«Τι εστί Θεός; Άνθρωπος αθάνατος. Τι δε Άνθρωπος; Θεός θνητός.».
Ηράκλειτος

Σελίδες

Εξευτελισμός, ΣΟΚ και Καρτερία….. Θα επαναστατήσουμε;

Στο Ρωσικό εγχειρίδιο για την ψυχοπολιτική, κεφάλαιο 8.

Ο εξευτελισμός και η κατάκτηση είναι συνεργάτες. Για να κατακτηθεί ένα ΕΘΝΟΣ πρέπει να εξευτελιστεί είτε με πράξεις ΠΟΛΕΜΟΥ, με εισβολή με εξαναγκασμό σε ταπεινωτικές ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ή με την περιφρονητική μεταχείριση του πληθυσμού κάτω από στρατούς κατακτητικούς.
Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ μπορεί να επιτευχθεί πολύ δόλια και πολύ πιο αποτελεσματικά με την ΜΟΝΙΜΗ και ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ.
Η συκοφάντηση είναι το καλύτερο πεδίο. Ο διαρκής και μόνιμος εξευτελισμός των εθνικών ηγετών, των εθνικών ιδρυμάτων, των εθνικών πρακτικών και των ΕΘΝΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ πρέπει να πραγματοποιείται συστηματικά, αυτή όμως είναι η κύρια λειτουργεία των μελών του Κομμουνιστικού κόμματος, των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός, Ισλαμισμός και όχι του ψυχοπολιτικού.

Το βασίλειο του εξευτελισμού και της δυσφήμησης του ψυχοπολιτικού είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Με την επίθεση στο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και τα ΗΘΗ του ίδιου του ανθρώπου και με την πραγματοποίηση μέσω της μόλυνσης των Νέων, ένα γενικό αίσθημα εξευτελισμού διαδίδεται στον πληθυσμό εύκολα σε μεγάλο βαθμό.

Υπάρχει μια καμπή στον εξευτελισμό που οδηγεί προς ένα σημείο όπου η καρτερία του ατόμου βρίσκεται στο τέλος της και κάθε ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, εναντίον του θα το οδηγήσει σε κατάσταση ΣΟΚ…….

Παρομοίως ένας στρατιώτης που κρατείται φυλακισμένος μπορεί να κακοποιηθεί, να εξευτελιστεί και να δυσφημιστεί μέχρι που και η πιο λεπτομερή κίνηση από την πλευρά των φυλάκων του να τον οδηγήσει σε οπισθοδρόμηση.

Παρομοίως και η πιο απλή λέξη από την πλευρά των φυλάκων του μπορεί να τον κάνει να υποκύψει ή να τροποποιήσει την πίστη και τις πεποιθήσεις του.

Εάν του δοθεί επαρκές εξευτελισμός ένας φυλακισμένος μπορεί να δολοφονήσει τους συμπατριώτες του στο ίδιο στρατόπεδο….
Μειώνοντας την αντοχή ενός ατόμου, μιας ομάδας ή ενός ΕΘΝΟΥΣ (Ελλάδα σήμερα), με τη μόνιμη ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ και τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, είναι πιθανόν να παράγεται έτσι μια κατάσταση ΣΟΚ υπό την οποία θα δέχεται επαρκώς κάθε διαταγή που θα του δίδεται.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δυσφημιστεί σε κάθε ΕΘΝΟΣ είναι η κατάσταση του ίδιου του ανθρώπου.

ΕΘΝΗ που έχουν υψηλά ηθικά στοιχεία είναι δύσκολο να κατακτηθούν.

Βασικός στόχος της ψυχοπολιτικής είναι η μείωση αυτής της πνευματικής κατάστασης σε σημείο όπου να δέχεται διαταγές και να ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ……

ΈΤΣΙ… ο πρώτος στόχος είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

ΠΡΕΠΕΙ… να εξευτελιστεί και να κατέβει από πνευματικό ΟΝ σ’ ένα πλαίσιο Ζωικών αντιδράσεων.

ΠΡΕΠΕΙ… να σκέπτεται για τον εαυτό του σαν ζώο ικανό μόνο για ζωώδεις αντιδράσεις.

ΔΕΝ…. Πρέπει να σκέπτεται πλέον για τον εαυτό του ή τους συντρόφους του σαν να είναι ικανός για «για πνευματική αντοχή» ή ευγένεια..
Και αυτή η πνευματική αντοχή ΕΛΛΗΝΕΣ δεν προέρχεται από την σκοταδιστική θρησκεία του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…….. αλλά μόνον από την επιστροφή στην πνευματική τροφή των ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου