Η Μυθολογία είναι ο προθάλαμος της Ιστορίας
Τό εὐφημεῖν ἀεί εἰς ἀγαθόν ἄγει.


«Τι εστί Θεός; Άνθρωπος αθάνατος. Τι δε Άνθρωπος; Θεός θνητός.».
Ηράκλειτος

Σελίδες

«Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΟΛΟΣ» παράξενα μαγικά βιβλικά στρατηγήματα


περίληψη του βιβλίου «Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΟΛΟΣ»

Το δεύτερο βιβλίο μου «Ο ένοπλος Δόλος» είναι η άμεση συνέχεια της βιβλικής έρευνας με τον τίτλο: «Το Μεγάλο Ψέμα».

Διεισδύοντας βαθύτερα στα παράξενα μαγικά βιβλικά στρατηγήματα, ανιχνεύουμε τα απίστευτα μαζικά όπλα εξόντωσης, με τα οποία το ιουδαϊκό ιερατείο κατάφερε να παραμερίσει βίαια 14 πάνοπλα έθνη της Χαναάν και να εδραιώσει την παρουσία του λαού Ισραήλ στη Παλαιστίνη! 

Αρχικά προσεγγίζουμε αναλυτικά τα "θαύματα" στο δήθεν θεοβάδιστο όρος Σινά, όπου στρατοπέδευσε ο λαός Ισραήλ, μετά την έξοδό του απ’ την Αίγυπτο!

Με έκπληξη διαπιστώνουμε, ότι ο ολόχρυσος λατρευτικός μόσχος, που ο Ααρών ο αδελφός του Μωυση κατασκεύασε με τα ίδια του τα χέρια... έγινε μόνο για να καταφέρουν τα δυο αδέλφια να κλέψουν το αιγυπτιακό χρυσάφι απ’ τον ίδιο τους τον λαό!

Η καιόμενη και μη κατακαιόμενη βάτος, ένα παγκοσμίως γνωστό "θαύμα"... δεν είναι παρά ένα απλό πυρολατρικό τεχνούργημα, που ανάλογό του διέθεταν πολύ προ του Μωυσέως, όλοι οι πυρολατρικοί λαοί, σε τόπους γεωθερμίας πετρελαίου και εύφλεκτων αερίων, που αποδεδειγμένα υπάρχουν ακόμα στο Σινά!

Μάλιστα, κατασκεύασα ο ίδιος μια τέτοια καιόμενη και μη κατακαιόμενη βάτο, και κατ’ επανάληψη την έχω επιδείξει σε τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας, εξηγώντας πως το σκεπτικό της κατασκευής της, προκύπτει από την ίδια την ανάλυση του βιβλικού κειμένου!

Οι Νόμοι του Σινά μας απασχολούν επίσης για λίγο, μόνο για να γίνει φανερό, ότι είναι αυθεντικό αντίγραφο των πολύ παλαιότερων νόμων του Χαμουραμπί!

Αμέσως μετά την προσοχή μας τραβά η υπερ-διάσημη «Κιβωτός της Διαθήκης». Πρόκειται για ένα κιβώτιο που περιέχει ατόφιο θάνατο, πληγές και "τέρατα", όπως άλλωστε αρμόζει σε αυθεντικούς μάγους! Οι αναρίθμητες λεπτομερείς περιγραφές της ανάμιξής της σε νικηφόρες μάχες, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το τρομακτικό περιεχόμενό της! Άλλωστε, όπως βεβαιώνει και η Adrienne Mayor, (καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πρίστον) δεν είναι παρά ένα αντίγραφο κιβωτίου δηλητηρίων, που ανάλογό τους είχαν όλοι οι λαοί της Ανατολής, που ασχολούντο με την δηλητηριο-χρηστική μαγεία!

Στις μάχες που είναι αναγκασμένοι να δώσουν για την είσοδο και την εδραίωση τους στην Γη Χαναάν, η εκτεταμένη χρήση δολίων θανατηφόρων οπλών κάθε τύπου, γίνεται σταδιακά ορατή. Κάτι που πλέον δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, μια και στο προαναφερθέν βιβλίο της «Βιολογικά και χημικά όπλα στον αρχαίο κόσμο» η Adrienne Mayor (ειδική στην πρώιμη ιστορία της επιστήμης), βεβαιώνει με πλήθος επιχειρημάτων, πως η χρήση δόλιων οπλών μαζικής φθοράς, πληγών και μολυσματικού θανάτου, ήταν ευρύτατα διαδεδομένη, στους λαούς της Ανατολής πολύ προ του Μωυσέως! 

Στο ίδιο πνεύμα κινούμενος ο τέως πρόεδρος των ελλήνων ιατροδικαστών, ονόμασε αυτό το βιβλίο μου ως «το πληρέστερο εγχειρίδιο αρχαίας δηλητηριογνωσία» και προφανώς δεν είχε καθόλου άδικο.
Με την βοήθεια αυτού του βιβλίου, για πρώτη φορά θα διαπιστώσετε, ότι τα αναρίθμητα περιστατικά νικητήριων βιβλικών μαχών και μαζικών θανάτων των αντίπαλων του Ισραήλ, που αποδίδονται σε φονικούς "αγγέλους", πραγματοποιούνται χωρίς καμιά αμφιβολία, με την δόλια χρήση τέτοιων αόρατων οπλών μαζικής εξόντωσης! Στις αναρίθμητες τηλεοπτικές εκπομπές που έχω συμμετάσχει, με αντίπαλους ιερείς και θεολόγους κάθε βαθμίδος, ουδέποτε κατάφεραν να κρύψουν την αμηχανία τους, όταν παρουσίαζα τα περίεργα δεδομένα αυτών των θανατηφόρων "θαυμάτων"!

Στα επαναλαμβανόμενα αυτά βιβλικά περιστατικά υδατο-μαγγανείας, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιδανική τοπογραφία του "θαύματος" που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική! Οι προφήτες, Κριτές, ιερείς, και γενικότερα οι ολιγάριθμοι βιβλικοί μαχητές, βρίσκονται πάντοτε κριμένοι ψηλά στις πήγες κάποιου χειμάρρου, ενώ οι αντίπαλοί τους, βρίσκονται βολικότατα στρατοπεδευμένοι κάτω στην ίδια κοιλάδα, όπου καταλήγει ο ελεγχόμενος απ’ αυτούς χείμαρρος!

Το σκηνικό αυτό της εύκολης υδατο-νοθείας ανιχνεύεται εύκολα στη μάχη του όρους Θαβώρ, όπου η Κριτής Δεββώρα, χωρίς μάχη, καταφέρνει θανάσιμο πλήγμα στους υπεράριθμους ανυποψίαστους αντιπάλους της!

Η μάχη του Γεδεών, είναι επίσης απολύτως αποκαλυπτική. Ακόμα και ένας ανυποψίαστος αναγνώστης, μπορεί εύκολα να καταλάβει, ότι οι τριακόσιες υδρίες που μεταφέρει ο Γεδεών ψηλά στις πηγές του χειμάρρου, σκοπό έχουν να μολύνουν με ασθενοποιό υλικό, το νερό που καταναλώνουν οι ανυποψίαστοι στρατιώτες των αντίπαλων τους κάτω στην κοιλάδα! 

Η περιγραφή παρουσιάζει 300 μόνο μαχητές που μεταφέρουν υδρίες ψηλά στις πηγές, να στέλνουν από εκεί, τον "άγγελο του θανάτου" σε πολλές χιλιάδες πάνοπλων αντιπάλων τους κάτω στην κοιλάδα!

Μάλιστα στο βιβλίο αυτό, έγραψα τότε χαρακτηριστικά: «το δραστικό αυτό υλικό κατάρας, πέφτοντας ακατάπαυστα στο πόσιμο νερό των στρατοπεδευμένων εχθρών, θα μεταβάλλει ασταμάτητα για ώρες πολλές το ρυάκι, σε ολόδροσο αλλά δραστικότατο επικαταρωμένο ύδωρ»! Για λίγες ώρες, η οργή του Κυρίου, θα κυκλοφορεί στο αίμα τους με ελαφρά μόνο δυσφορία. Τα συμπτώματα όμως γρήγορα θα κορυφωθούν, και η νύχτα που θα’ ρθεί θα είναι ανυπόφορη. Το επόμενο πρωί η οργή του Κυρίου θα έχει παραλύσει εκ του ασφαλούς και κυριολεκτικά «εκ των ένδο», κάθε έννοια στρατιωτικής αντίστασης».

Η μάχη του Σαούλ με 600 μόνο μαχητές επαναλαμβάνει το ίδιο σκηνικό με την ίδια τοπογραφία, και φυσικά το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα!

Αυτή όμως που είναι ξεκάθαρα μαγική νίκη, με όπλα μαζικού αφανισμού, είναι η μάχη του Σεναχειρείμ! Σ’ αυτήν ακόμα και οι εξηγήσεις των θεολόγων, δεν αποκλείουν τον "θεόσταλτο" λοιμό! Προσεκτικότερη όμως ανάλυση αυτής της μάχης, φωτίζει αναπόφευκτα το πραγματικό νικηφόρο στρατήγημα.

Οι βιβλικοί ιερείς, αφού πρώτα έφραξαν ή αχρήστευσαν όλες τις γύρω πήγες υδάτων, ανάγκασαν το στράτευμα του Σελαχειρείμ να χρησιμοποιήσει τα μοναδικά διαθέσιμα νερά που έτρεχαν απ’ τα τείχη της περικυκλωμένης πόλεως Ιερουσαλήμ! Η αφήγηση λέει πως οι εχθροί: «έπιον ύδατα ξένα». Β΄Βασ. ΙΘ΄24 Που φυσικά δεν ήταν μόνο «ξένα» αλλά... και μολυσμένα, απ’ το ιουδαϊκό ιερατείο που είχε τον απόλυτο έλεγχό τους! 

Οι περιπέτειες της πανέμορφης και ηρωικής μάγισσας Ιουδίθ, είναι επίσης στην ίδια κατεύθυνση εξωφρενικά αποκαλυπτικές. Κι αυτές είναι μόνο λίγες χαρακτηριστικές περιπτώσεις δηλητηριο-χρησίας, που στη Βίβλο μετονομάζονται σε θεϊκό "θαύμα".

Η Βίβλος φυσικά παρουσιάζει τα γνωστά αυτά στον αρχαίο κόσμο βρόμικα στρατηγήματα ως επέμβαση αγγέλων... ταυτόχρονα όμως, σκόρπιες λέξεις στο κείμενό της, υποδεικνύουν έμμεσα και την κατάλληλη ανθρωποκίνητη ερμηνεία της δήθεν θεόσταλτης νίκης!

Χαρακτηριστική έπ’ αυτού, είναι η περίπτωση του Σαμψών και η άνετη νίκη του απέναντι σε χίλιους οργανωμένους Φιλισταίους στρατιώτες, που τους σκοτώνει μόνος του, χρησιμοποιώντας μια σιαγώνα Γαιδάρου! Όμως εντελώς αναπάντεχα, η ίδια η αφήγηση μας παρουσιάζει των ήρωα Σαμψών, μετά το τέλος αυτής της απίστευτα νικηφόρου μάχης... να κλαίει από βασανιστική δίψα!

Αυτή ακριβώς η αναφορά στην βασανιστική δίψα του Σαμψών... θα μπορούσε να απουσιάζει από το κείμενο, χωρίς η αφήγηση να χάσει τίποτε απ’ το θεολογικό της μεγαλείο! Εντούτοις είναι εκεί! Και είναι εκεί... μόνο για να οδηγήσει τον μυημένο αναγνώστη, στο αναπόφευκτο και διαφωτιστικό ερώτημα! Γιατί δεν πίνει ο Σαμψών νερό απ’ τα παγούρια των χιλίων σκοτωμένων Φιλισταίων που έχει μπροστά του; Δεν είχαν χίλιοι στρατιώτες στην εξάρτηση τους λίγο νερό, για να ξεδιψάσουν την αφόρητη δίψα του ο θεοδύναμου Σαμψών;

Μια οργανωμένη χιλιαρχία στρατιωτών, ασφαλώς και είχε μαζί της άφθονο νερό, ικανό να προσφέρει ακόμα και ένα δροσιστικό μπάνιο στον νικητή ήρωα Σαμψών, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου φρόνιμο εκ μέρους του! Μια και σ’ αυτό ακριβώς το μαγκανισμένο νερό, οφείλει ο Σαμψών την άνετη επικράτησή του και τον ατιμωτικό θάνατο, των πολυάριθμων ημιθανών Φιλισταίων από το χέρι του!

Με έκπληξη μου λοιπόν διαπίστωσα, πως σχεδόν σε κάθε νικηφόρα μάχη, η βιβλική αφήγηση αφήνει πάντοτε κάποιους σκορπιούς υπαινιγμούς και λέξεις κλειδιά, που οδηγούν αναπάντεχα στην κατανόηση του μηχανισμού της δηλητηριο-χρησίας!

Η συνολική μελέτη αυτών των παράξενων "θαυμάτων", δεν αφήνει στον ερευνητή καμία απολύτως αμφιβολία, για τους ευφυείς θανατηφόρους μηχανισμούς της αόρατης νικητήριας υδατο-μαγγανείας.
Στο δεύτερο αυτό βιβλίο, αναλύονται τουλάχιστο είκοσι τέτοιες περιπτώσεις, που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία, για το τι ακριβώς ήταν ο "άγγελος πανούκλα" που θέριζε τους εχθρούς του ιουδαϊκού Ιερατείου! Αναφέρω δε ως υπεύθυνους μόνο του ιερείς, για να μην νομίσει κανεις ότι τα μυστικά αυτά όπλα, ήταν σε γνώση του λαϊκού Ισραηλίτη! Όχι, η βιβλική αφήγηση είναι κατηγορηματική, τα μυστικά αυτά φονικά υλικά, τα πανίσχυρα αυτά βρόμικα όπλα, καθώς και τους μυστικούς μηχανισμούς παραγωγής τους, τα γνώριζαν μόνο λίγοι μάχιμοι ιερείς του Ιουδαϊκού ιερατείου!

Το βιβλίο αυτό τελειώνει, προσπαθώντας να αποδείξει (όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο) πως η πρώτη μορφή ταχύκαυστης ύλης (μορφή πυρίτιδας) βρισκόταν διαθέσιμη στα χέρια του Μωυσέως! Τα υλικά: άνθρακας, θειάφι και αλάτι, που καθημερινά αντάμωναν στο θυσιαστήριο ολοκαυτωμάτων, συνθέτουν πράγματι μια πρωτόγονη μορφή πυρίτιδας!

Το βιβλίο μου αυτό, σας ξεναγεί επίσης, σε αναρίθμητα ακόμα άγνωστα χαρακτηριστικά της αγριότερης θεότητας που δημιουργήθηκε ποτέ: Εντολές βρεφοκτονίας, σφαγή αμάχων γυναικόπαιδων, φρικτός θάνατος αιχμαλώτων, αδελφοκτόνοι πόλεμοι και απίστευτες άλλες αγριότητες συνθέτουν το πορτρέτο ενός θεού, που κατασκευάσθηκε εξολοκλήρου στην φαντασία επιθετικών μάγων, που στην συνεχεία κατάφεραν να αγιοποιηθούν, και τελικά να παρουσιαστούν ως ιερά πρότυπα στις κατοπινές χριστιανικές κοινωνίες!
Μ. Καλόπουλος

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο με αντικαταβολή στο τηλ: 2310/770100 ή στο E-mail:  michael@greatlie.com

XAMODRAKI

Στο εξώφυλλο: Απεικόνιση του χειρότερου «δαίμονα των υδάτων».

Το «χαμοδράκι», ο «άνθραξ», ο «ίσκιος», το «ξωτικό» σε πλήρη κατάληψη του θύματός. 

Η εκπληκτική, αλλά και μοναδική ανά τον κόσμο απεικόνιση του δαίμονα των υδάτων, που με αξεπέραστη ακρίβεια αναπαριστά την απόλυτη κατάληψη των θυμάτων του άνθρακα.

Το εκπληκτικό αυτό αρχαιοελληνικό χάλκινο αγαλματίδιο, που σας παρουσιάζω στο εξώφυλλο αυτού του βιβλίου, (συμβάλλοντας με πολύ υπερηφάνεια στην ευρύτερη δημοσιοποίησή του), σώθηκε απ’ τα χέρια των "εξαγνιστών" της αρχαιοελληνικής σοφίας και του αξεπέραστου κλασικού του πολιτισμού, για να μας θυμίζει ότι οι παρατηρητικοί και φιλότεχνοι Έλληνες, είχαν ατέλειωτες ευφυέστατες απεικονίσεις για οτιδήποτε απασχολούσε τον άνθρωπο στο παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσα άλλα τέτοια ασυλλήπτου ευφυΐας μηνύματα ΧΑΘΗΚΑΝ για πάντα, από τη λαίλαπα του θρησκευτικού φανατισμού.

Το αξεπέραστης ευφυΐας αυτό σύμπλεγμα, που όσο το κοιτάς, τόσο σου μεταδίδει τον πόνο, την έμπνευση και την ατελείωτη σημασιολογία του καλλιτέχνη, σώθηκε ελαφρώς κακοποιημένο, σε ιδιωτική συλλογή του Μιλάνου. Λείπουν το αριστερό χέρι και το κάτω άκρο του δεξιού ποδιού) για να υπενθυμίζει με τον αξεπέραστο αυτό τρόπο, την απόλυτη θανατηφόρο κατάληψη, που μπορεί να υποστεί κανείς από τον οποιονδήποτε "δαίμονα"! 

Το συγκεκριμένο αυτό αριστούργημα, θα αφήνει άφωνους από θαυμασμό τους μελετητές του, αφού πράγματι, όλα όσα μέχρι τώρα εμείς πασχίζοντας περιγράψαμε, με το παραπάνω μας τα δίνει, μια μόνο ματιά στο εκπληκτικό αυτό αγαλματίδιο. Είναι οξυκέφαλο, κερασφόρο, και δυο οφιοειδή πόδια, σταματούν το θύμα απ’ την κίνηση και τη ζωή. Στο αριστερό του χέρι κρατάει χελώνα, ενδεικτικό της αργής προθανάτιας κίνησης του θύματός του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου