Η Μυθολογία είναι ο προθάλαμος της Ιστορίας
Τό εὐφημεῖν ἀεί εἰς ἀγαθόν ἄγει.


«Τι εστί Θεός; Άνθρωπος αθάνατος. Τι δε Άνθρωπος; Θεός θνητός.».
Ηράκλειτος

Σελίδες

«ΕΡΩΤΕΣ ΑΓΙΩΝ»

Η σεξουαλική ζωή των Αβραάμ, Μωυσή, Ιησού Χριστό, Αποστόλου Παύλου, Μωάμεθ, Βούδα, Κομφούκιου, Μαρίας Μαγδαληνής, Ιωάννη του Πρόδρομου, κ.ά.

Στο βιβλίο «ΕΡΩΤΕΣ ΑΓΙΩΝ» γίνεται αναφορά ακόμη στα ακόλουθα πρόσωπα και τόπους: Πριγκίπισσα Σαλώμη Β', Ιούδας ο Ισκαριώτης, Πόντιος Πιλάτος, Γολγοθάς - Κρανίου τόπος, Ορος των Ελαιών, Ναός Σολομώντος κ.α. 

 «ΕΘΝΟΣ» (16/1/1987) (Κριτική: Βασίλης Ραφαηλίδης)
«Οι καυτές αλήθειες ερέθισαν τους μισαλλόδοξους θρησκομανείς»
Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε στην αθηναϊκή ημερήσια απογευματινή εφημερίδα "Εθνος", στις 16 Γενάρη 1987, στη στήλη "Κάθε Μέρα" του δημοσιογράφου και συγγραφέα Βασίλη Ραφαηλίδη () η ακόλουθη επιφυλλίδα του για τους "Ερωτες Αγίων":


«Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Δημήτρης Χαλιβελάκης έχει γράψει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο με τίτλο "Ερωτες Αγίων", που όπως πολύ σωστά λέει στον πρόλογό του ο Σόλων Γρηγοριάδης, ανοίγει παράθυρα στην έρευνα. Μέσα στο 1986 το βιβλίο έκανε δύο εκδόσεις και τώρα ετοιμάζεται η τρίτη. Τούτη η εκδοτική επιτυχία έκανε έξω φρενών τους πάντα μισαλλόδοξους θρησκομανείς, που χωρίς να ενημερωθούν, ως όφειλαν, για την ερωτική ζωή των αγίων που λατρεύουν (πράγμα που θα τους έκανε καλό και προσωπικά), δηλαδή χωρίς να διαβάσουν το βιβλίο, έκαναν το βίο αβίωτο στο δύστυχο συγγραφέα που τόλμησε να δείξει και ν' αποδείξει πως ακόμα και οι Αγιοι έχουν "κουσούρια" συγκινητικά ανθρώπινα, κι ότι ο ευνουχισμός δεν αποτελεί προϋπόθεση για την αγιότητα.

Μέχρι σήμερα, η επίσημη Εκκλησία δεν αντέδρασε, ίσως γιατί έχει συνείδηση της σοβαρότητας του εγχειρήματος τους συγγραφέα. Αντέδρασαν όμως οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, τούτοι οι σύλλογοι των εκ γενετής κρετίνων. 'Οπως μας είπε ο συγγραφέας, απροκάλυπτα πια απειλούν και τη ζωή του με μία σωρεία ανώνυμων τηλεφωνημάτων. Κι όλα αυτά πάντα στο όνομα του Ιησού Χριστού!!
Να ένα μικρό ανθολόγιο χριστιανικότατων ύβρεων:
    "Να σε καταστρέψει ο Χριστός μας και να σε ρίξει στη γέεννα του πυρός, όπου τριγμοί οδόντων. Η πύρινη ρομφαία του Θεού να σε καίει εσένα και την οικογένειά σου και να μη πεθαίνετε αλλά να βασανίζεστε αιωνίως. Να γίνεις εισμός και τα ερείπια του σπιτιού σας να σας πλακώσουν. Θα σε σπάσουμε στο ξύλο για να "υπερασπιστούμε" το Χριστό"!
Και άλλα πολλά που σημαδεύουν το μέγεθος της μωρίας μερικών ανθρώπων που διατείνονται, οι αχρείοι, πως είναι οπαδοί της θρησκείας της αγάπης. Ο συνάδελφος Χαλιβελάκης, ο ομοιοπαθής μου, είναι σε θέση να τα' αποδείξει όλα αυτά. Ποιός θα τον ακούσει όμως; Ο Αρχιεπίσκοπος; Μα αυτός είναι απασχολημένος με τη διαφύλαξη της εκκλησιαστικής περιουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου